Ozzy Osbourne a avut un an 2019 de care va vrea sa uite cât mai curând, între probleme de sanatate si concerte amânate. Anul 2020 se anunta totusi unul excelent pentru artist, care revine cu un album nou. Afla ce stim despre noul LP în articol.
În 2020 se va împlini un deceniu de la ultimul album al veteranului heavy metal, „Scream”, din 2010. Sotia lui Ozzy, Sharon a confirmat într-un interviu recent ca noul disc este gata si va debuta în ianuarie 2020. Sharon Osbourne a fost invitata recent la emisiunea Jess Cagle Show pe SiriusXM, acolo unde are o emisiune foarte populara si Howard Stern.
Tot de la consoarta lui Ozzy am aflat ca rockerul britanic e foarte încântat de cât de bine e pozitionata în topuri colaborarea cu Post Malone, piesa „Take What You Want”. Se pare ca aceea i-ar fi dat suflu nou artistului si inspiratia pentru un disc nou. Bolile si accidentele domestice si-au lasat amprenta asupra „Printului Întunericului”, care era aproape de lacrimi când vedea la televizor orice avea legatura cu concerte si turnee. Asta din cauza ca a fost nevoie sa anuleze o serie de concerte în 2019.

Totusi fanii care au avut bilete la show-urile din cadrul „No More Tours 2” pot pastra biletele linistiti, pentru ca Ozzy se va revansa la anul sau în 2021. Mai mult decât atât, va cânta si piese noi. Sharon Osbourne a subliniat si ca acesta chiar ar fi ultimul turneu, dar nu exclude posibilitatea unei rezidente în Las Vegas. Lady Gaga, Cher, Madonna si unele trupe rock au avut asa ceva de-a lungul anilor.

Solistul Black Sabbath a petrecut o buna parte din 2019 revenindu-si dintr-o operatie care i-a rezolvat problemele cu umarul. Acestea au aparut printr-un accident domestic în vreme ce artistul suferea de pneumonie. Cât despre noul album, chitaristul Zakk Wylde a confirmat deja ca nu va aparea pe piesele noi. Si asta chiar daca Zakk si Ozzy au o relatie speciala, ce dateaza de decenii bune si include numeroase colaborari.

Noul disc a fost înregistrat în doar 4 saptamâni, alaturi de producatorul lui Post Malone, Andrew Watt. Ozzy Osbourne a concertat în România în 2010. Muzicianul a cântat la Zone Arena din Bucuresti, concertul fiind deschis de trupele autohtone Luna Amara si Coma.