Acum patru ani, Ingerul a strigat sa-si ia tribut de suflete tinere.Inocenta lor a platit pacatul nostru #colectiv de a fi sclavii Banului si de a inchide ochii indiferenti la consecinte. In „Tara lui Lasa ca merge si asa” cui ii mai pasa ca din cauza Banului pot muri suflete nevinovate, copii care abia isi deschideau aripile sa zboare?
Parinti ingenuncheati de durere si-au condus acum patru ani urmasii pe ultimul drum, impotriva firii si a Legilor Universului, pentru ca Banul conduce! Pentru ca mirosul Banului ne invaluie simturile ca un drog…
Nimeni nu a platit timp de patru ani pentru mirosul de carne arsa , pentru mirosul de Moarte si pentru vietile distruse, la fel cum nimeni nu a platit si nici nu va plati vreodata pentru tinerii cazuti in timpul acelui „Decembrie Rosu” de acum 30 de ani…!
O viata nu are pret! Nu se poate cumpara, domnilor cu zambete electorale si cu vorbe alese in fata camerelor! Nu de discursuri ducem lipsa…! Moartea nu este o secventa de film! Este o Certitudine….DURA!
Si nu se “emotioneaza” la discursuri…!
Acum patru ani, Vineri, in Clubul #Colectiv au murit oameni si au continuat sa moara, mai apoi, pe patul de spital… DE LA INFECTII provocate de MIZERIE! Cine a platit atunci? Cine va plati acum? CINE VA PLATI VREODATA? Cine va iesi in fata sa isi asume vina, semnandu-si demisia de onoare?
In „Tara lui Lasa ca merge si asa”, doar EI, cei dusi, INGERII TINERI, se mai roaga acum pentru linistea sufletelor noastre, moarte demult, ‘otravite” de mirosul Banilor..! R.I.P, ROMANIA! Din Ceruri astazi, Dumnezu plange pe ritmuri de rock!